Videók

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

29 Mar
A MÜZLI Pódium vendége Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke lesz március 29-én, szerdán.
29 Mar
Közösen rendezi meg az „Ipar napjai” programsorozatot a Debreceni Egyetem és Debrecen megyei jogú város Önkormányzata.
28 Mar
Innovatív Egyetem - A debreceni modell címmel tart előadást március 28-án, kedden Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja a DEViK - Üzleti Innovációs Klubban.
28 Mar
A medikus hallgatókat tömörítő Sántha Kálmán Szakkollégium a COVID-pandémiával, illetve annak "utórengéseivel" és tapasztalataival foglalkozó öt részes előadás-sorozatának keretében március 28-án, kedden Szekanecz Zoltán, az Általános Orvostudományi Kar Reumatológiai Tanszékének vezetője, a téma aktív kutatója tart előadást. Előadásának címe: "Immunológus a COVID-19 útvesztőjében".

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.