Karrierépítés-munkalehetőségek (a szakjaink elvégzése után)

Hallgatóink a szociológia BA és MA, szociális munka BA, szociálpolitika MA szakok elvégzése után (számos esetben már a képzés alatt) gyorsan állást találnak. A szociális munka szakos diplomás szakemberek különösen keresettek a mai munkaerőpiacon. Jelenleg nagy hiány van belőlük, ezért is könnyű elhelyezkedni ezzel a diplomával.

A betöltött munkahelyek köre változatos, színes, az álláspályázatokon elnyert munkakörök pedig társadalmilag megbecsült pozíciót és hosszútávú, sikeres karriert biztosítanak hallgatóinknak. Volt diákjaink jelenlegi munkahelyeire konkrét példákat alább láthatsz:

· Szociológusok munkahelyei

· Szociális munkások és szociálpolitikusok munkahelyei

Frissítés dátuma: 2019.07.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.