Tanszéki zsúr-fix, október 4.

2018, október 1 - 13:00
Folytatódik a tanszéki zsúr-fix, a második időpontban Krémer Balázs folytatja előadását.
Kedves Oktatók, Kollégák, kedves Doktorandusz Hallgatók!
 
Folytatódik a tanszéki zsúr-fix, a második időpontban Krémer Balázs folytatja előadását. Az előadása végén lehetőséget kaphat mindenki az izgalmas téma további boncolgatására.
 
2018. október 4.
csütörtök 14 óra, fszt. 49.
 
Krémer Balázs:
Válság és a társadalmi szerkezet átalakulása 2. A mélyebb okok
 
(Emlékeztetőül: Az első alkalom 2018. szeptember 20-án volt, címe: Válság és a társadalmi szerkezet átalakulása 1. – Jelenségek a felszínen)
 
Az alkalmakon való részvétel minden tanszéki kolléga számára kiemelt fontosságú, a doktorandusz hallgatók számára kötelező.
Kérjük, hogy a megjelenést mindenki prioritásként kezelje!
Az előadások időtartama 50-60 perc, amit maximum félórányi időtartamban vita követhet.
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ