Események

07 jún
Folytatva a hagyományt a Debreceni Egyetem ismét egész napos program-kavalkáddal várja valamennyi munkatársát és hozzátartozóit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, ahol együtt tölthetünk egy tartalmas napot.
23 máj
A Debreceni Egyetem Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéke idén 10. alkalommal rendez Térinformatikai Konferenciát és Szakkiállítást. A kétnapos program során prezentációk, vitaindító előadások, workshopok várják a résztvevőket.
21 máj
A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar oktatóinak közreműködésével elkészült a régi tankönyveket felváltó új oktatási anyag, az Integrált növénytermesztés I-II-III. kötete.
20 máj
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar és a Debreceni Akadémiai Bizottság (MTA TABT Debreceni Területi Bizottság) Szerv- és Szövetátültetési Munkabizottságának közös rendezvénye.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ