Wáli István Református Cigány Szakkollégium

A Szakkollégium ösztöndíj és szakmai támogató programja sikeres felvételi esetén kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a roma származású és/vagy hátrányos helyzetű tehetséges fiatalok egyetemi tanulmányokat folytathassanak akkor is, ha a családjuk ebben őket nem tudja támogatni.

 Részletes információk elérhetők: http://www.wisz.hu/

Ha a tanszékünkre felvételt nyertél/vagy tervezed a jelentkezést, akkor szívesen segítünk neked a szakkollégiumi kapcsolatfelvételben, vagy egyéni tanácsadással hallgatóink példáin keresztül. Ez esetben keresheted Diebel Andreát, aki mentori feladatokat lát el a programban szakkollégista fiatal/ok mellett:

Frissítés dátuma: 2019.02.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.